Dağcan Medikal
Loading...

BİO DALGA TERAPİSİ

 

 

BİO DALGA TERAPİSİ·        

Vücuttaki hücreler ve dokular, fonksiyonlarını sürdürmek için kendine özgü biyo elektromanyetik dalgalara sahiptir. Özelliklerine ve fonksiyonlarına bağlı olarak vücuda en etkin frekanslar 80- 240 Hz, 5-120 Hz, 80-1000 Hz, 105 – 1000 Hz ve 30- 120 Hz olan dalgaların uygulamaları ARGE merkezinde geliştirilmiştir.

·         Dalga ve dalga boyu karakteristikleri

·         Vücut, dışarıdan gelen bir dalgayı absorpladığında, vücutta psikolojik ve fizyolojik etkilere neden olacak şekilde vücudun biyo-manyetik alanı değişir. Vücut kan, kaslar, kemikleri dokular ve organlardan oluşur. Bu yapılar moleküllerden oluşan hücrelerden ve moleküller de atomlardan oluşur. Atomun tanecik ve dalga olmak üzere dualitesi mevcuttur. Bunun sonucu olarak moleküller, hücreler, dokular ve organlar kendi dalgalarına sahiptir. Çeşitli fizyolojik ve çevresel faktörler, elektronların konum bilgisinin bozulmasına ve vücutta bozukluğa neden olarak dalgalar şeklinde vücuda etki ederler. Vücut psikolojik ve fizyolojik faktörlerin karmaşık bir bütünü olduğundan, bu tür bozukluklar zihinsel ve fiziksel sorunlar ve düzensizlikler gibi birçok yan etkiye neden olabilir.

·         Bozulan dalga bilgisini, vücut için en uygun frekanslara uygun olarak düzelterek biyo-manyetik alanları aktive edebiliriz. Farklı ortamlara farklı şekillerde frekanslar iletilebilir: izleyerek (ışık), duyarak (ses), yiyerek (gıda) ve giyinerek (elbiseler) ve hatta görülmeyen şekillerde (görünmez bir ışınla veya yüksek frekanslı dalga ile). Dalgalar, bozunma olmaksızın vücuda verilebilir. Dalgaların etkileri Uluslar arası Bilim Sempozyumlarından bilinen Biyo- rezonans terapi ile sağlanır.

Humony Slim metabolik sendrom hastalıkları ile baş edebilen dünyadaki ilk ve tek cihazdır. Egzersiz azlığı, aşırı yemek, stres genetik nedenler, karın ve iç organların yağlılığından kaynaklanan metabolik sendrom (insüline direnç) kalp ve damarlarda tıkanıklığa, karaciğer, böbrek yağlanmasına ve pankreasın yeterince inüsiline salgılamamasından, kaynaklanan deri altı yağlanması, iç yağ, karaciğer, böbrek, kas içi ve damar içi yağlanmalara neden olmaktadır.

Humony Slim başta karaciğer olmak üzere tüm iç organ yağlarını Bio - Dalga frekansları ile kontrol altına almakla, obezite ile mücadelede hiçbir yan etki olmaksızın büyük başarılar elde etmektedir.

Humony Slim: Bio- Dalgalar, uzak infrared ısı ışını ve termal ısı ile yağ dokularını kırarak, yakarak ve eriterek kolayca dışarı atılımını sağlar. Boşalan yağ hücrelerini kas dokusuna çevirir, böbrek, karaciğer, yağlanmasını ve pankreasın düzenli çalışmasını Bio -Dalgalar ile fonksiyonlarının düzeltilmesine yardımcı olur. Merkezi sinir sistemini uyararak vücut yağ kütlesini kontrol altına alarak vücut yağ kütlesini kasa dönüştürmek suretiyle metabolizmanın düzenli çalışmasına yardımcı olur.

·         Kolestrol, şeker, yüksek tansiyon ve metabolizma rahatsızlıkları; Humony Slim ile normal değerlerine döner.

·         Her türlü fiziksel ağrıda etkilidir.

·         Humony Slim ile zayıflarken derinin sarkması kesinlikle söz konusu değildir.

·         Mide ve bağırsak rahatsızlıkları ortadan kalkar ve kabızlık şikayetleri son bulmasına yardımcı olur.

·         Üreme fonksiyonlarını güçlendirir.

·         Kadınlarda menapoz sıkıntıları, regl düzensizlikleri, rahim içi hastalıkların giderilmesinde etkili olur.

·         Erkeklerde prostat rahatsızlığı,

·         Damarlar içindeki yağ hücrelerinin yok edilmesinde etkilidir, damar tıkanıklıkları, kalp krizi, beyin kanaması felç gibi tehlikeler asgariye inmesine yardımcı olur.

·         Tüm vücuttaki kan ve lenf dolaşımının hızlanmasına, kalp fonksiyonlarının güçlenmesine katkı sağlar.

·         Vücut içi toksinler ve zararlı maddeler dışarı atılımını hızlandırır.

·         Doğal iyileşme ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.

·         Her türlü kanserin önlenmesi için Humony Slim etkin bir koruyucu önlem sağlar.

·         Bölgesel siyatik, selilüt, varis ve bacaklardaki dolaşım bozuklukların giderilmesinde etkilidir.

 

Humony Slim’in iyileştirme etkileri:

1.     Kalp ve damar içi yapların yok edilmesi,

2.     Nörolojik hastalıkların giderilmesi,

3.     Kanserin önlenmesi,

4.     Sindirim ve emilim sistemlerinin güçlendirilmesi,

5.     Dolaşım fonksiyonlarının arttırılması,

6.     Tüm vücutta yağ hücrelerinin asgari düzeye indirgenmesi,

7.     Yağdan arındırılmış vücut kütlesinin arttırılması,

8.     Organ içi yağların yok edilmesinde etkilidir.


Dağcan Medikal Ltd İletişim Bilgileri Site Kategorileri Geri Dönüş Servis ve Destek
Adres: Malazgirt Mah.Karayolu Cad.No:19/A-37
Sincan/Ankara
Telefon Numaraları:
0312 270 16 26
0312 268 3760
0532 322 8142