Dağcan Medikal
Loading...

AKUPUNKTUR TEDAVI

 

Akupunktur Tedavi

 

Termal seramik acupressure topları ile eş zamanlı olarak çoklu etki sağlayan birinci ve ikinci kabarcık seramik akupointlerle, tedaviye yardımcı olması için teçhiz edilmiştir. Alışılagelmiş ampul yerine, seramik toplar büyük miktarlar kızılötesi ışınlar üretmek için kullanılır. Dahili seramik toplar, boyuna kadar 24 akupunktur noktasında 1 dk. 15 sn. durur. Bu noktalara kızılötesi ışın ve termal ısı uygular. Sinir uçlarını uyarır.

İyi sağlık durumunun Q (ki) denen hayati enerjinin düzgün akışına bağlı prensibine dayanır. Vücudun belli bir noktasına etki yapmasıyla hayat gücünü doldurur. Ve uygun dengeyi sağlar. Vigen’e has HyGiEa’nın içinde bulunan Turmalin minerali ile  HyGiEa’de bulunan 19 mineralin deri altına 7cm derinlikte olan Akupointlere etki yaparak Vücudumuza faydalı olan 9,36 mikron frekansında uzak infrared ışınlar üreterek kümeler halindeki Akupunkturları ve alyuvarları harekete geçirip kan dolaşımını hızlandırır.

Yaşlanmadan kaynaklanan Vücut elektriğini 3 Volttan 4,5 Volta kadar yükseltir, yaşlanmayı yavaşlatır. Hücrelerin oluşumuna katkı sağlar. İmmun sistemi güçlendirir. 

Vigen Masaj ünitesinde bel omurlarını tek tek açarak 24 Akupoint noktaları uyarması ile masaj ve uzak infrared ışın ve termal ısı ile bel fıtığından dolayı dışarı çıkmış olan fıtıklaşmış bölgenin tekrar yerine gelmesine ve tahrip olmuş hücrelerin, uzak infrared ışın ve termal ısı ile tedavisinde yardımcı olur. 

Akupunktur, pek çok hastalıkta başarıyla uygulanan bir tedavi yöntemidir. Çin tıbbında yin ve yang değerlerinde birbirinden farklı güçler vardır. Bu sistem ve organlarımızın işleyişi bu iki kuvvetin belirli özel kanallarda hiç durmaksızın dengeli dolaşımına bağlıdır. Şayet bu denge bozulursa insan hastalığa yakalanır. Akupunktur bu enerji yollarında herhangi bir şekilde oluşan engeli ortadan kaldırarak organizmada var olan iç dengeyi yeniden düzene sokan bir tedavidir. Akupunktur noktalarından gelen sinyallerin kesintiye uğraması ile birçok hastalıklar baş gösterir. İşte Vigen Otomatik Termal terapatik masaj ünitesi omurgamız üzerinde bulunan 24 Akupoint noktalarını ve karın bölgelerindeki 6Q noktaları uyararak bu noktalardan dolayı vücudumuzda meydana gelen rahatsızlıkların giderilmesinde termal ısı ve uzak infrared ışınlar yayar. Acupressure masaj ünitesiyle sağlığımıza kavuşmamızda çok önemli bir rol oynar. Vücudun genç ve dinç kalmasını sağlar.

Çin de ve Güney Kore’de 5000 Yıldan beri kullanılan bir tedavi şeklidir.  Merkezi sinir sistemini hedef alan “Multiple skleroz’un (MS) hastalığın kesin tedavisi olmamakla birlikte akapunktur tedavisi ile MS hastalarında ciddi düzelmeler olmuştur. Dünyada yaklaşık 2 milyon Türkiye’de 35Bin MS hastası vardır. Görme Yürüyüş bozuklukları nedeni bilinmeyen beyin ve omurilige bağlı bir merkezi sinir sistemi hastalığıdır. Vigen Otomatik Termal Terapartik Masaj Ünitesi vücudunuzun omurgası üzerinde bulunan 24 Akupoint noktalarına da 1.15 sn 9,36 mikron uzak infrared ışın ve termal ısı vererek bu noktaları uyarır. Masaj ünitesiyle destekleyerek omurga ve sinir sisteminden kaynaklanan hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur. 


Dağcan Medikal Ltd İletişim Bilgileri Site Kategorileri Geri Dönüş Servis ve Destek
Adres: Malazgirt Mah.Karayolu Cad.No:19/A-37
Sincan/Ankara
Telefon Numaraları:
0312 270 16 26
0312 268 3760
0532 322 8142