Dağcan Medikal
Loading...

ACUPURESSURE TEDAVİ FONKSİYONU

 

Acupuressure Tedavi Fonksiyonları ( Parmak Basınç Masajı)

Cihaz, uyguladığı parmak masajı ile kaslardaki gerginliği azaltarak yorgunluğu aldığı gibi olası krapları ve kulunçları da engeller. Kaslardaki ağrıları tamamen yok eder. Vücuda zindelik ve ferahlık verir. Vücudu hafifletir ve dinlendirir. Çalışma azmini artırır. Genç ve dinç kalmayı sağlar.

 

Akupunktur noktalarına iğne yerine Acupressure döner toplarla parmak basınç masajı ile etki yapar. Q (ki) denilen hayat enerjisinin aktığı meridyenler (kanallar) Üzerindeki 24 Akopoint noktasına parmak basıncı uygulayarak Vücudun çeşitli bölgelerinde bulunan kas gerginliklerini, kasılmaları giderir, önemli bir tedavi ve iyileştirme yöntemi olan Acupressure  aynı zamanda sağlıklı kişilerin sağlıklarını korumasında katkı sağlar. Özellikle sağlığına önem veren kişiler bu tedavi yöntemine çok değer vermektedirler.

Toplar deri üzerinden verilen basınç ve germe biçimindeki ritmik mekanik uyarılarla sıkıştırılan ve gerilerek esnetilen deri, derialtı dokuları ve kasların yapılarındaki sinir uçları (Reseptörler) akapointler uyarılırlar.dokuların yapılarındaki kan ve lenf damarları da bu fiziksel uyarılardan etkilenir arteriyel, venüz, kagiller ve lenf dolaşım sistemi canlanır.

 

ACUPRESSURE’NİN FAYDALARI

Kandolaşımının hızlanması ile dokulardaki sıvı değişimi hızlanır, bol besin sağlar dokular oksijenle dolar metobalizmayı hızlandırır, zararlı toksinlerin dışarı atımını sağlar şeker, tansiyon, kolestrol düzelir.

Masaj yapılan kaslar güçlenir. Gergin kas masajla çabuk dinlenip, gevşer, kaslar dolaşımın canlanmasıyla daha iyi beslenir, direnç kazanır, gençleşir, Masajla rahatlayan kaslar çalışma yeteneklerini yeniden kazanır.

Acupressure masaj sinir uçlarını uyararak stresi, yorgunluğu atar, sinirleri sakinleştirir.

Acupressure masaj kasların yeteri kadar oksijen alması  ve ovulmasıyla ağrılar diner, masajla spazmlar çözümlenir, kandolaşımı hızlanır, ağrılar diner.


Dağcan Medikal Ltd İletişim Bilgileri Site Kategorileri Geri Dönüş Servis ve Destek
Adres: Malazgirt Mah.Karayolu Cad.No:19/A-37
Sincan/Ankara
Telefon Numaraları:
0312 270 16 26
0312 268 3760
0532 322 8142